RAMPER, PORTE OG SLUSER

KONTAKT OS I DAG!

TLF. 7682 7060 / 3092 8374

LÆSSERAMPE TIL LAGERHAL, PAKHUS ELLER LASTBIL
Rampe Sluse Teknik ApS tilbyder en bred vifte af læsseramper i høj kvalitet, som vi opsætter i hele Danmark. Vi tilbyder holdbare løsninger til mange forskellige bygninger samt læsseramper til lastbiler. Derfor kan vi også tilbyde din virksomhed en god løsning på en læsserampe, som giver en lettere og mere komfortabel hverdag. De forskellige læsseramper vi forhandler inkluderer mobile læsseramper og flere forskellige slags lastbil rampe.

DEN BEDSTE LÆSSERAMPE
Vi tilbyder gode løsninger til pakhuse, lagerbygninger og andre bygninger, hvor let tilgang til lagerhal har stor betydning. En god arbejdshøjde til palleløftere og gaffeltrucks giver samtidig en mere smidig arbejdsproces ved last og lodsning, hvilket en læsserampe kan hjælpe med at sikre. Ved køb af læsserampe til lastbil skal du sikre dig at læsserampen kan holde til den belastning du lægger på den. Kontakt os for rådgivning om hvilken læsserampe der er den bedste til netop jeres formål. Tidsbesparelsen er også væsentlig, i og med læssebagsmæk eller andre hydrauliske løsninger ikke skal anvendes konstant.​ Kombineret med for eksempel en sluse eller en industriport, er en læsserampe en optimal løsning, som er velegnet til dagligdagens læsseopgaver.​

VI STÅR KLAR TIL AT ETABLERE DIN LÆSSERAMPE

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på etablering af en ny læsserampe. Du kan ringe til os på telefon: 76 82 70 60 / Mail: mail@rampe-sluseteknik.dk.
Vi servicerer gerne nær Horsens og resten af Danmark.​

© Copyright 2019 - Rampe Sluseteknik