RAMPER, PORTE OG SLUSER

KONTAKT OS I DAG!

TLF. 7682 7060 / 3092 8370

REPARATION AF PORTE – ALLE TYPER OG MÆRKER
Hos Rampe Sluse Teknik ApS kan vi hjælpe dig med reparation af porte særligt i Horsens samt resten af Jylland. Vi udfører reparationer på alle typer af porte fra alle mærker. Vi er kvalitetsbevidste og lægger vægt på et veludført og solidt stykke arbejde.

FÅ UDFØRT HURTIG REPARATION AF PORTE​
Reparation af en port kan haste, og hvis du har behov for at få hjælp til reparationen inden for meget kort tid. Det kan i mange tilfælde være nødvendigt at få en hjælpende hånd med reparationen inden for en kort tidshorisont, og det kan du regne med at få , hvis du vælger at benytte os.


VI TILBYDER REPARATION AF PORTE I HØJ KVALITET
Vi er meget omhyggelige i forbindelse med, at vi udfører reparationer, og du kan altid være stensikker på, at du vil få et godt resultat, når du overlader arbejdet til os.​ Vi har mange års erfaring med reparation af porte, og vi benytter os i øvrigt udelukkende af de absolut bedste reservedele. Disse to ting er med til at sikre, at du kan få en veludført reparation lavet i en høj kvalitet – og til en fornuftig pris.

​KONTAKT OS I DAG
Hvis du ønsker tilbud på, at få en hjælpende hånd på reparation af porte i Horsens eller resten af Jylland, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 7682 7060 /
mail: mail@rampe-sluseteknik.dk.
Vi glæder os til, at høre fra dig og til at hjælpe dig med reparationen af din port!​

KONTAKT RAMPE-SLUSETEKNIK I DAG!

Vi dækker det meste af Danmark, så tøv ikke med at kontakte os.

​​Kontakt os for f.eks. et uforpligtende tilbud på en port, rampe, sluse eller andet, udfyld da venligst nedenstående eller ring til Klaus på tlf. 7682 7060.​

Når nedenstående skema er udfyldt og afsendt, giver du dit samtykke til,
at RAMPE-SLUSETEKNIK må kontakte dig.

    Jeg vil meget gerne kontaktes af RAMPE-SLUSETEKNIK

    © Copyright 2019 - Rampe Sluseteknik