RAMPER, PORTE OG SLUSER

KONTAKT OS I DAG!

TLF. 7682 7060 / 3092 8374

Vi er stolte af at være din pålidelige partner inden for forhandling af sluser og slusehuse fra to anerkendte firmaer: AMTR System og PROMStahl.

AMTR System er specialiseret i produktionen af lastningssystemer og er vokset ud af behovet for at skabe et kvalitetsprodukt fra polske komponenter med støtte fra professionelle, der tager sig af hver eneste detalje i vores løsninger. Deres sortiment inkluderer hydrauliske læssebroer, slusehuse, pneumatiske og standard slusehuse, lasteramper og læber, kontrolsystemer samt tilbehør, der sikrer lastningssikkerhed såsom hjulguider, stødpuder, stålbollarder og hjulkiler.

AMTR Systems lastningssystemer, som har skræddersyet tilbehør, gør arbejdet med genindlæsning af produkter hurtigt, effektivt og sikkert. Deres mangeårige erfaring betyder, at vi er i stand til at rådgive om de ideelle produkter til specifikke behov og sikre personlig rådgivning gennem hele samarbejdet.

Ved at vælge AMTR Systems produkter får du en garanti for de højeste produktionsstandarder, bekræftet ved at de har opnået ISO 9001-certifikatet i overensstemmelse med PN-EN ISO 9001:2015-standard.

PROMStahl er en globalt anerkendt ekspert inden for lastningsteknik. Gennem kontinuerlig forbedring af velprøvet teknologi og udvikling af nye produkter skaber de innovative og omkostningseffektive systemer til individuelle lastesituationer.

Derudover tilbyder PROMStahl certificeret produktion, korrekt montage af lastningssystemerne samt pålidelig service og regelmæssig vedligeholdelse af installationerne. Virksomheden opererer globalt med internationale salgs- og servicepartnere, så kunder over hele verden kan drage fordel af deres ekspertise og erfaring.

TILBUD PÅ SLUSER OG SLUSEHUSE
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på portservice eller en af vores andre ydelser. Vi arbejder i hele Danmark. ​
Kontakt os på telefon 76 82 70 60 eller skriv til os på mail@rampe-sluseteknik.dk.​

© Copyright 2019 - Rampe Sluseteknik